Carti dieta

  Produse populare

  Carti dieta

  Sedentarismul si lipsa timpului ne afecteaza modul de functionare a organismului, motiv pentru care trebuie sa acordam o atentie sporita alimentelor pe care le mancam. O dieta echilibrata devine vitala pentru o sanatate buna!

  Librex iti propune o gama variata de carti despre dieta care sa te ajute sa intelegi comportamentele compulsive de mancat, astfel incat sa poti face diferenta dintre a manca – nevoie fiziologica – si a manca – comportament compulsiv de reglare a emotiilor negative.

  Astfel, vei descoperi adevarul ce sta ascuns in spatele mancatului excesiv si factorii care te fac sa te simti infometat constant. Aceste carti te vor ajuta sa iti recastigi echilibrul alimentar, dar si emotional, si sa iti vindeci ranile interioare care te fac sa alegi mancarurile nesanatoase in defavoarea echilibrului.

  Consulta oferta completa de carti dedicate acestui subiect si renunta la comportamentele daunatoare. Da voce emotiilor tale si invata sa le gestionezi, astfel incat sa ajungi sa ”stingi” foamea de nestavilit si sa-ti castigi echilibrul interior.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: