Fitness

   • Produsele 1-4 (din 4)
   • 1
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • 1

  Carti fitness

  Atunci cand spui ”fitness”, gandul iti zboara la muschi, insa fitnessul nu este numai despre muschi, ci este despre echilibru si integrarea activitatii fizice in rutina zilnica.

  Librex iti pune la dispozitie o gama complexa de carti despre fitness care sa te ajute sa constientizezi importanta sportului in viata ta si efectele acestuia asupra sanatatii.

  Descopera colectia noastra de carti dedicate fitness-ului si afla cum iti poti remodela corpul folosindu-te doar de exercitii fizice si de alimentatie. Tu detii controlul asupra corpului tau si toate solutiile sunt la tine! Invata sa folosesti antrenamentul si mancarea astfel incat sa iti modelezi corpul pana cand vei arata asa cum iti doresti. Drumul de la ”colacei” la ”patratele” pe abdomen iti este descris pas cu pas in literatura dedicata nutritiei si fitness-ului.

  Consulta oferta completa si comanda o carte de fitness care sa te ajute sa iti alcatuiesti pas cu pas un program personalizat, care sa combine antrenamentul sportiv cu dieta echilibrata si reglarea emotionala.

    Produsul a fost adaugat in cos