Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  Selectie din opera unui maestru al terapiei si al povestirii

  69.00 Lei

  48.30 Lei

  Economisesti 20.70 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Psihologie ISBN: 978-973-707-706-6 Limba: Romana Autor: Irvin D. Yalom Editura: Trei Coperta: Brosata Data aparitie: 2013 Pagini: 392 Format: Fizic

  Descriere

  Celebrul psihoterapeut si romancier Irvin D. Yalom reuneste in aceasta antologie viniete pline de culoare, modele teoretice ale terapiei de grup si ale celei existentiale, comentarii pe marginea unor pasaje literare clasice, precum si fragmente din romanele sale Plansul lui Nietzsche si Minciuni pe canapea. Pariul faimosului psihiatru american este sa cuce­reasca cititorii de fictiune cu intuitiile sale psihologice aplicate scrierilor unui Hemingway sau Nietzsche, dar si sa trezeasca interesul practicieni­lor fata de relevanta naratiunii in procesul terapeutic (asa cum se vede din ineditul jurnal de terapie Cu fiecare zi mai aproape).
  Cititorii pot urmari o cariera de peste 30 de ani de-a lungul unor pasaje din carti consacrate, la care se adauga o serie de eseuri si comentarii care pun opera lui Yalom in context si subliniaza relatiile nebanuite dintre fictiune si psihoterapie. Indiferent de gen – academic sau romanesc –, Yalom scrie intr-un stil clar si plin de verva, observandu-si personajele prin lentila psihoterapeutica, sensibila la grijile fundamentale ale omu­lui, dar si la granita vesnic schimbatoare dintre realitate si imaginatie.

  Irvin D. Yalom este unul dintre cei mai cunos­cuti psihoterapeuti contemporani. Profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Stanford si prozator plin de farmec, a mai fost tradus la Editura Trei cu titlurile: Calaul dragostei, Tratat de psihoterapie de grup, Cu fiecare zi mai aproape si Psihoterapia existentiala.

  Produse similare cu "Selectie din opera unui maestru al terapiei si al povestirii"

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: