5 cărți de citit în luna iunie

Luna iunie nu aduce doar căldura verii, ci și acea nerăbdare dulce pentru vacanțele de vis petrecute sub soarele strălucitor. Este momentul perfect pentru a-ți lăsa grijile deoparte și a te pierde în universuri imaginare și povești captivante. Dacă ești un iubitor al ficțiunii și îți dorești ca zilele tale de relaxare să fie însoțite de lecturi memorabile, avem pentru tine o selecție de cinci cărți de ficțiune de neratat în luna iunie:

    Sub vraja iubirii

Dacă ești în căutarea unei lecturi frumoase, ușoare, plină de râsete, dar și cu lecții de viață, atunci te vei îndrăgosti de acest roman de debut al lui Kate Robb, care a făcut furori!

Ce-ar fi dacă o simplă dorință ar putea schimba cursul întregii vieți?

După o despărțire dureroasă, Gemma face ce ar face o tânără de 28 de ani: petrece o seară în compania surorii ei, mătușii excentrice și a celui mai bun prieten, Dax, înecându-și amarul în margaritas.

După prea mult cocktailuri, decid să facă o vrajă de uitare a fostului iubit. Ritualul implică respectarea unor instrucțiuni precise, inclusiv un sărut inofensiv de la Dax.

A doua zi dimineață, Gemma se trezește și realizează că vraja chiar a funcționat. Nu doar că fostul ei iubit a dispărut din amintirile ei, dar întreaga ei viață este schimbată complet. Șocant este că Dax nu mai știe cine este ea.

Pentru a reveni la viața normală, Gemma trebuie să-l facă pe Dax să o sărute din nou. Pe măsură ce încearcă să-l convingă, începe să simtă ceva mai profund pentru el. În curând, Gemma se întreabă dacă își mai dorește cu adevărat să se întoarcă la vechea ei viață. Și tocmai atunci, începe să vadă ce greșeală a făcut…

     Înainte să renunț

    Un bestseller USA Today pe care îl vei devora! Recomandat de Colleen Hoover, iubit de critici și de cititori din întreaga lume, Înainte să renunț este un mix ideal de teme profunde și hohote de râs.

Dragostea lor părea să fie pentru totdeauna, dar două evenimente devastatoare i-au forțat pe Yasmen și Josiah Wade să înțeleagă că iubirea singură nu poate rezolva totul.

Căsnicia lor nu a supraviețuit.

Yasmen a fost surprinsă de modul în care viața ei s-a destrămat, dar acum începe să redescopere fericirea. Ea și Josiah au găsit un nou echilibru după divorț, crescându-și cei doi copii și gestionând cu succes afacerea lor comună. Cu toate acestea, atracția dintre ei este încă puternică și se întreabă dacă sunt pregătiți să renunțe la tot ce au avut împreună.

Curând, un sărut duce la altul și apoi la mai multe. Este intens și interzis. Totul pare să meargă bine, până când vechile răni se redeschid. Este prea târziu pentru a-și regăsi iubirea pentru totdeauna? Sau ar putea fi chiar mai bine a doua oară?

     Povestitoarea de la Auschwitz

 Fanii Tatuatorului de la Auschwitz își vor pierde inima în acest roman de o frumusețe devastatoare și plin de speranță.

Auschwitz, 1942. „Când totul se va termina, veți putea spune lumii ce ne-au făcut.”

Naziștii au curmat prea multe vieți, dar oare o persoană poate muri cu adevărat dacă povestea ei continuă să trăiască? Eu trebuie să supraviețuiesc. Lumea trebuie să știe ce se întâmplă aici...

Intrând pe porțile de fier forjat ale Auschwitz-ului, scriitoarea evreică Etty Weil își amintește de apartamentul ei de la Paris, cu vedere la Sena, unde râdea cu prietenii, asculta muzică și scria la mașina ei de scris iubită.

Acum, martoră la scenele îngrozitoare din lagăr, Etty vede cum o fetiță, Danielle, este despărțită de mama ei. Într-un gest de umanitate, Etty o ia sub protecția ei pe Danielle, de paisprezece ani, și începe să o îndrăgească ca pe o soră.

Seară de seară, Etty îi spune povești lui Danielle, creând o lume imaginară și plină de speranță în care fetița se poate refugia. În curând, și celelalte femei din baraca lor aglomerată încep să o asculte. Etty le încurajează să-și împărtășească amintirile, vorbind despre copiii lor, despre aventurile trăite și despre cei dragi pierduți. Etty simte că trebuie să supraviețuiască pentru a-și ține promisiunea de a păstra vie amintirea acestor povești.

Pe măsură ce Etty insuflă speranță lui Danielle, fetița devine tot mai curajoasă, înfruntându-i pe gardienii SS și punând-o pe Etty în situații periculoase. Într-o zi, Danielle își asumă un risc prea mare...

Va reuși Etty să o salveze la timp? Sau va plăti Etty prețul suprem pentru cel mai important lucru pentru care merită să lupți: dragostea?

     First Down

Bine ai venit la Universitatea McKee, în această poveste de dragoste spicy, prima din seria de senzație BookTok - Beyond the Play.

Pregătirea noului fundaș în schimbul câtorva întâlniri false nu va duce la nimic mai mult... nu-i așa?

James

Fotbalul este totul pentru mine. Trăiesc, mănânc și respir pentru acest sport. Dar când mă transfer la Universitatea McKee pentru a scăpa de distracțiile care aproape că m-au costat viitorul în NFL, mă confrunt cu o altă consecință: trebuie să reiau cursul de scriere pe care l-am picat la ultima mea facultate sau voi pierde orice șansă de a ajunge o vedetă a fotbalului. Aici intervine colega de an Beckett Wood - superbă, încăpățânată și exact genul meu. Ea este cheia succesului meu la acest curs... dar prețul ajutorului pe care mi-l oferă este o relație de fațadă, iar eu nu fac niciodată lucrurile pe jumătate.

Bex

Nu mă încurc niciodată cu sportivii, iar la prima vedere, chipeșul și arogantul James Callahan nu face excepție. Vrea să-l ajut să ia cursul de scriere pe care amândoi suntem obligați să-l urmăm, dar eu sunt prea ocupată ca să-mi asum încă o responsabilitate. Dar când colegul lui de echipă - fostul meu infidel - nu mă lasă în pace, îmi dau seama că trebuie să-l conving că am trecut peste relație... și ce modalitate ar fi mai bună decât să pretind că sunt cu James, care nu vrea să aibă de-a face cu o relație adevărată?

Cu fiecare sărut fals, James mă trage mai adânc într-o relație care mă emoționează și mă îngrozește.

     Fostul meu și alte blesteme

Un romantasy amuzant, nominalizat la Goodreads Choice Awards care te va teleporta în cel mai adorabil orășel, a cărui liniște este perturbată de un blestem întâmplător.

Magia este peste tot în orășelul Graves Glen, dar când Rhys Penhallow descendent al strămoșilor din oraș, se întoarce după mulți ani pentru pentru a reîncărca liniile energetice de magie ale orașului și pentru a-și face apariția la festivalul anual de toamnă, totul se transformă într-un dezastru.

Are de-a face cu o fostă iubită care l-a blestemat din greșeală, o fantomă supărată, jucării care încearcă să-l atace și un motan vorbitor. În plus, trebuie să ascundă acest haos nemărginit de exigentul său tată, un vrăjitor de renume.

Pregătește-te pentru multe aventuri care îți vor da fiori, dar te vor și amuza peste măsură!

  Produsul a fost adaugat in cos