Afla dezvaluiri incendiare din cartea Radiografia unei marsavii judiciare!

 

 

 

Stim ca abia asteptati sa cititi carti noi, carti pe placul vostru, carti din care sa aveti ceva de invatat! Asa cum v-am obisnuit, incercam sa aducem in prim plan cele mai bune carti, care vor fi placul celor mai multi dintre voi, din diferite domenii.

 

Si pentru ca nu v-am mai prezentat de ceva timp o carte care sa prezinte fapte reale, astazi vrem sa va vorbim despre Radiografia unei marsavii judiciare, de Traian Berbeceanu. Este o carte apreciata de iubitorii justitiei, o carte care socheaza in sensul bun al cuvantului, o carte din care puteti afla dezvaluiri incendiare despre cazul lui Traian Berbeceanu si de ce este atat de important pentru justitia din Romania.

 

Dar, sa incepem cu prezentarea autorului, pentru a intelege de ce aceasta carte merita sa faca parte din bibliotecile voastre. Cine este Traian Berbeceanu? Politist, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, acuzat pe nedrept ca ar fi ajutat o grupare infractionala specializata in evaziune fiscala. Pare ca ar fi scenariul unui film? Din pacate, este trista realitate. Traian Berbeceanu a ajuns la conducerea Brigazii datorita calitatilor sale si datorita dorintei de a lupta impotriva infractorilor, de a face aceasta tara un pic mai buna si mai linstita, stiind ca raufacatorii isi primesc pedeapsa. Insa, din pacate, dorinta lui de a-i pedepsi pe cei vinovati, i-a deranjat pe cei care ar fi trebuit sa aiba grija de noi, cetatenii si care s-au aliat cu personajele negative din poveste.

 

 

Dar, pentru ca raul nu ramane nepedepsit, in cursul anchetei, s-a dovedit ca toate acuzatiile impotriva lui Traian Berbeceanu au fost false, pentru ca s-a apelat la manipulare, mita si chiar si influentarea denuntatorilor. Au iesit la suprafata probe care au demonstrat ca persoanele care l-au invinuit pe Traian Berbeceanu, au vrut sa il inlature pentru ca le statea in cale, deoarece s-ar fi aflat despre trecutul indoielnic al acestora.

 

Chiar daca Traian Berbeceanu a reusit sa isi reabiliteze numele, cariera sa a avut de suferit, pentru ca nu este usor pentru nimeni sa isi revina dupa o asemenea nedreptate. Si, cu toate ca a trecut printr-o astfel de intamplare, are incredere in justitia din tara noastra si ne incurajeaza sa nu ne pierdem speranta.

 

 

Citind aceasta carte nu veti afla doar ce s-a intamplat exact de a ajuns sa fie condamnat, ci si tot ce s-a intamplat pe parcursul anchetei si cum a iesit adevarul la iveala. De asemenea, cartea contine si biografia autorului. Este o poveste de viata interesanta, care ne demonstreaza ca de cele mai multe ori, viata ne pregateste surprize si ne poarta pe drumuri la care poate nu ne-am fi asteptat nici intr-o mie de ani. De asemenea, veti putea afla si de ce nu ar dori ca fiul sau sa ii calce pe urme si sa devina politst, deoarece el considera ca ,,...Romania nu-si merita politistii! Asa cum sunt ei!”

 

Cartea este publicata de Editura Curtea Veche, are 424 de pagini si acum o puteti comanda la un pret special!

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: