Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros: povestea implinirii destinului unei iubiri

Crezi in destin? In iubirea aceea unica de care ai fost separat si pe care o cauti odata ce devii constient de faptul ca, undeva in lume, aceasta exista? Atunci romanul Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros este dovada faptului ca nu gresesti si-ti arata ca iubirea aceasta chiar exista.

Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros este cartea care iti dovedeste puterea incredibila care exista intre doua inimi, o putere care le ajuta mereu sa-si gaseasca drumul una catre cealalta, in mijlocul unei lumi haotice.

Intalnirea dintre Izzy Astor si Nate Phelan este una banala, ce nu anunta nimic deosebit. Rebecca Yarros isi intalneste protagonistii romanului intr-un avion. Nate reuseste sa-i atraga atentia lui Izzy cu farmecul necizelat, parul negru si ochii albastri, insa nici nu banuieste cum se va schimba viata lor in doar... 90 de secunde.

90 de secunde – atat dureaza de cand avionul se desprinde de pamant si pana se prabuseste in raul Missouri. Acesta este momentul in care viata celor doi ia intorsaturi incredibile si viata li se schimba pentru totdeauna. Nate imbraca haina militara, facand din pasiune cariera. Izzy alege politica si isi investeste tot timpul si energia in cauzele pentru care lupta. Si anii trec, insa viata ii aduce, din cand in cand, pe aceleasi drumuri. In ciuda acestor intalniri insa, momentul de a fi cu adevarat impreuna si a-si trai iubirea pare sa nu vina niciodata. Pana la revederea din Afganistan. Si, aici, Rebecca Yarros construieste o intriga care incita cititorul si il face sa freamate de curiozitate.

Romanul Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros este mai mult decat o carte, este un film proiectat de mintea ta, pe retina ochilor, cu ajutorul literelor adunate in cuvinte ce formeaza fraze. Fraze ce se intind de-a lungul paginilor pe care le vei savura cu pofta flamandului. Autoarea pune aceasta poveste de dragoste ce transcede timpul intr-un context terifiant: razboiul din Afganistan. Yarros exploreaza ororile razboiului si urmarile experientelor traumatizante.

Personajele ei sunt autentice si, in egala masura, puternice si vulnerabile. Cu talentul unui pictor, autoarea reuseste sa transmita cititorului prin cuvinte conexiunea de netagaduit dintre cei doi indragostiti. Yarros indulceste actiunea care te tine cu sufletul la gura cu momentele pline de pasiune ale iubirii dintre Nate si Izzy.

Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros este o carte pe deplin satisfacatoare, care te va face sa te simti implinit emotional, reusind sa atinga in cititor cele mai sensibile corzi. Autoarea gateste la foc mic povestea de iubire dintre Izzy si Nate. Capitolele despre trecutul povestii lor de dragoste ofera cititorului posibilitatea de a le cunoaste in profunzime iubirea si il fac sa adore, pur si simplu, momentele in care cei doi nu au reusit sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Povestea de dragoste dintre Izzy si Nate este atat de induiosatoare si reala incat cititorul ii cauta si-i doreste impreuna constant. Sunt atat de multe momentele in care cei doi se atrag si se resping incat finalul este cu totul neasteptat.

Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros nu este doar un roman de dragoste, ci o carte complexa, care atinge teme sociale extrem de sensibile si importante. Yarros le scufunda in povestea de dragoste a lui Nate si Izzy, dar cititorul nu le poate trece cu vederea. Cartea atrage atentia asupra unor teme precum:

·       armata / bodyguard;

·       a doua sansa;

·       trecut vs. viitor;

·       persoana potrivita la momentul nepotrivit;

·       ADHD;

·       subiect dublu: razboi si dragoste.

Poti iubi pe cineva de la distanta timp de 10 ani? Cand ne vom reintalni - Rebecca Yarros este raspunsul la intrebarea ta. Viata i-a adus alaturi intr-o circumstanta ciudata si, de la un accident de avion intr-o zona de razboi, Izzy si Nate ajung sa isi traiasca dragostea, cu intermitente, timp de 10 ani.

Romanul poarta cititorul in toate instantele vietii celor doi, separat si impreuna, si-l face sa traiasca toata gama de emotii. Aceasta carte a Rebbecai Yarros este acel tip de poveste care se citeste cu lacrimi in ochi. Intriga finala te va purta intr-o zona cu totul neasteptata, care te va soca si te va face sa simti aroma dulce - amaruie a acestei povesti de iubire.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: