Librexclusive

 

Librexclusive – clubul unde pasiunea pentru citit îți este răsplătită mai mult decât te aștepți!

Am creat Librexclusive din pasiune pentru cărți și pentru că vrem să îți dăm în continuare #MotiveSăCitești, în cazul în care încă mai ai nevoie.

Beneficii: Așa cum am promis, pasiunea pentru citit îți este răsplătită în clubul nostru. Fie că vorbim despre cadouri, reduceri la coșul de cumpărături, vouchere pentru comenzi ulterioare, prioritate la livrarea comenzilor fără niciun cost suplimentar, transport gratuit dar și multe alte surprize, toate sunt create special pentru a te ajuta să citești oricât de mult îți dorești!

Beneficiile cresc odată cu valoarea comenzilor, așadar cele mai multe beneficii le vei avea la comenzi de minim 150 de lei. Dar promitem că nici celelalte nu sunt deloc de neglijat. În plus, beneficiile sunt schimbate periodic.

Cum te înscrii în Librexclusive: Ce trebuie să faci pentru a face parte din acest club exclusivist al iubitorilor de cărți?

Comandă de minim 50 de lei în fiecare lună orice cărți de pe Librex.ro (îți promitem că ai de unde alege) pentru a face parte din grupul Cititorilor Relaxați, de 100 de lei în fiecare lună, dacă ești un Cititor Pătimaș, iar dacă te consideri deja un Cititor Expert, 150 de lei este suma lunară pe care trebuie să o atingi.

1. Cititor relaxat – Îți place să citești, dar alegi pe sprânceană cărțile. Uneori începi mai multe cărți, iar pe unele nici nu le mai termini. Comanzi de minim 50 de lei pe lună 2-3 titluri care crezi că ți-ar fi suficiente câteva săptămâni.

 

2. Cititor pătimaș – Nu-i niciun dubiu că citești mult. Câteodată descoperi un autor care îți place și nu te lași până nu-i citești toate cărțile. Sau te axezi pe un subiect și găsești cele mai bune cărți despre el. De cele mai multe ori vânezi reducerile și îți umpli locurile pe care le-ai lăsat goale special în biblioteca ta perfect aranjată. Comanzi cărți de minim 100 de lei pe lună și termini cel puțin două pe săptămână.

 

3. Cititor expert – Devorezi tot ce apare nou. Cauți recomandări, discuți despre cărți cu oamenii care împărtășesc aceeași pasiune. Știi totul de la clasici la contemporani, de la science fiction la dragoste și de la dezvoltare personală la știință. Comanzi de minim 150 de lei pe lună ca să poți să ții pasul cu dorința ta nestăvilită de a citi.

 

Pasiunea pentru citit se întreține cu cărți bune și cât mai multe! Te așteptăm în Librexclusive!

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: