Radiografia unei marsavii judiciare: o carte care o sa va impresioneze!

 

 

 

Fiecare om prefera un anumit gen de carti sau anumite genuri. Insa, gusturile se pot schimba de-a lungul timpului si ce ne-a placut anul trecut sau chiar luna trecuta, este posibil sa nu ni se mai para atat de atractiv. Sunt persoane care nu si-ar fi imaginat ca ar putea citi vreodata carti de dragoste de exemplu, pentru ca le considerau ,,siropoase” iar dupa o anumita varsta sau dupa ce s-au indragostit iremediabil, au inceput sa accepte si acest gen de lectura, ba chiar sa devina preferat (sau unul dintre preferate).

 

Asa ca niciodata nu spuneti ,,nu” unui anumit gen de carti doar pentru ca nu ati mai citit pana atunci nici o carte care sa ii apartina. S-ar putea sa aveti surprize placute si sa vreti sa cititi cat mai multe carti de acel fel.

 

Iar astazi va propunem o carte care poate reprezenta si un cadou ideal, nu doar o lectura reusita. Este o carte din genul ,,memorii” care prezinta o parte din realitatea sistemului judiciar din Romania. Mai exact, va recomandam Radiografia unei marsavii judiciare, de Traian Berbeceanu.

 

Daca nu ati auzit pana acum de autor, este fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia si ,,Politistul anului” in 2013. Insa, tot in 2013 a inceput si cosmarul pentru el: a fost acuzat pe nedrept ca ar fi sprijinit o grupare specializata in evaziune fiscala. Apoi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, timp in care s-au organizat proteste pentru sustinerea politistului, eliberarea lui din inchisoare si demonstrarea adevarului. In anul 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat in prima instanta, insa acum asteapta decizia definitiva, intr-un dosar tergiversat ani la rand.

 

 

 

In acest caz, s-a speculat mult si informatia a fost denaturata. Asa ca Traian Berbeceanu si-a dorit ca oamenii sa afle direct de la el adevarul si ce s-a intamplat pe parcursul acestor ani grei, dincolo de ce s-a scris in presa. Este modul prin care el a ales sa isi spuna povestea, pentru cei care au fost alaturi de el, dar si pentru cei care nu au avut incredere in el si care acum au ocazia de a afla cum au stat lucrurile exact.

 

Daca veti citi cartea veti afla nu doar ce s-a intamplat pe parcursul acestor ani, dar si care a fost motivul pentru care s-a ,,dorit” inlaturarea politistului de la conducerea Brigazii. Probabil si voi veti ramane surprinsi cand veti afla ca acuzatorii au fost de fapt vinovati in toata aceasta situatie.

 

 

In plus, cartea nu este doar despre ce s-a intamplat de cand Traian Berbeceanu a fost acuzat si pana in prezent, ci descrie si viata lui. Astfel, veti citi despre ce a vrut initial sa devina, care a fost primul sau loc de munca si de asemenea ce aspiratii avea pe vremea cand se afla in scoala generala. In plus, veti mai afla si ce si-ar dori pentru fiul sau, mai exact ce fel de cariera nu si-ar dori sa urmeze.

 

Puteti comanda cartea la un pret promotional. Este publicata de Editura Curtea Veche si are 424 de pagini.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: