Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley. Puterea de a renaste iti apartine

In fiecare lacrima se ascunde o poveste, iar in fiecare zambet se afla o lupta castigata” - poate fi motto-ul romanului Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley. Volumul acesta este continuarea cartii „Razboiul care mi-a salvat viata”, semnata de aceeasi autoare. Povestea Adei continua si te provoaca la o experienta emotionala coplesitoare si motivationala.

Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley este o carte in care abilitatea scriitoarei de a crea personaje reale, de a transmite emotiile acestora astfel incat ele sa fie simtite si de cititor este ridicata la nivel de arta. Maturizarea si dezvoltarea personajelor fac ca acest roman sa fie opera unui adevarat maestru al literelor.

Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley este o carte pe care pur si simplu o vei iubi. De la prima pana la ultima litera! Si pentru care vei suferi ca s-a terminat atat de repede, Ada, personajul principal, ti se va lipi pur si simplu de suflet si iti vei dori sa iti petreci alaturi de ea tot timpul din lume.

Povestea, personajele, istoria… totul este atat de bine scris, organizat! Autoarea permite cititorului sa o vada pe Ada cu inima. Ea incepe prin a-l ajuta pe cititor sa inteleaga impactul pe care neglijenta si abuzul il pot avea asupra unui copil, apoi continua cu descrierea atrocitatilor razboiului pentru ca incet - incet sa-l scufunde in profunzimea unei simple conversatii cu un copil.

Cartea Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley este la fel de frumoasa si de impresionanta ca primul volum, „Razboiul care mi-a salvat viata”. In continuarea povestii, autoarea face un salt in timp si prezinta cititorului personajele peste cativa ani. Intre timp, un nou personaj, Ruth, se alatura familiei si povestea ia amploare. Susan continua sa fie o mama minunata si o ajuta pe Ada cu iubire si intelegere, astfel incat aceasta sa reuseasca sa poata face fata provocarilor dizabilitatii ei.

Totodata, cititorul va putea vedea mai mult din realitatea razboiului, redat in detalii greu de citit cu voce tare. Dincolo de tristete si pierdere, aceasta carte este incredibil de pozitiva. Un volum motivational, care te va ajuta sa iti intelegi si apreciezi viata asa cum este ea, cu bune si rele.

La fiecare pagina citita din Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley, mintea iti va spune: „Rar ti-e dat sa citesti o carte atat de onesta si de provocatoare!”. Stilul de scriere al lui Bradley este captivant si plin de emotie. Ea reuseste sa creeze o atmosfera autentica a perioadei in care este plasata actiunea si sa aduca la viata personaje care raman in mintea cititorilor mult timp dupa ce au inchis cartea.

Razboiul care m-a invatat sa traiesc este o lectura „obligatorie”. Este o poveste captivanta, care ofera o perspectiva unica asupra unei perioade tumultoase din istorie. O poveste despre puterea umana de a rezista in fata adversitatilor. Cartea a fost laudata de critici pentru portretizarea sa realista a vietii in timpul razboiului si pentru capacitatea sa de a transmite emotii puternice. Multi au apreciat si profunzimea personajelor si sensibilitatea cu care sunt tratate temele dificile.

Citate din volumul Razboiul care m-a invatat sa traiesc - Kimberly Brubaker Bradley:

·       In fata adversitatilor, se nasc eroi neasteptati”;

·       Amintirile pot fi ca lumina in intuneric, ghidandu-ne in cele mai grele momente”;

·       In inima fiecarui om se ascunde o forta incredibila, asteptand sa fie descoperita”

·       Fratia este mai puternica decat orice razboi, legand sufletele intr-un angajament etern”

·       Frica poate fi invinsa doar de curajul de a continua sa traiesti, in ciuda tuturor obstacolelor”;

·       In fiecare lacrima se ascunde o poveste, iar in fiecare zambet se afla o lupta castigata”;

·       Adevarata victorie consta in capacitatea de a gasi pace si speranta chiar si in mijlocul haosului”;

·       Cand intunericul pare sa domine, lumina prieteniei poate sa lumineze cel mai intunecat colt al sufletului”;

·       In fiecare cicatrice se ascunde o poveste de curaj si rezistenta”;

·       Durerile trecute pot deveni forta care ne indeamna sa mergem mai departe”;

·       Adevarata putere se afla in capacitatea noastra de a ne ridica dupa ce am cazut”;

·       In mijlocul haosului, se pot gasi momente de frumusete si compasiune”;

·       Cuvintele pot fi mai puternice decat armele atunci cand sunt folosite cu intelepciune”.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: