Top 23 Cărți de Dezvoltare Personală pentru 2016

Auto-educarea începe cu o carte potrivită. Știm că încă te gândești intens la planurile tale de viitor pentru 2016 și la pașii care să te ducă acolo. Așa că ți-am pregătit o listă de recomandări cu cele mai bune cărți de dezvoltare personală pe care să le citești pentru a avea un an mai bun și să realizezi tot ce-ți propui!

Cei mai mulți oameni renunță destul de repede la planurilor lor, dar din moment ce tu ești aici, ai făcut primul pas către procesul tău de dezvoltare.  Cea mai bună investiție pe care o poți face este cea în educație!

Fie că îți dorești să găsești motivația de care ai nevoie, să afli informații esențiale care să te ajute în carieră, sau vrei doar să devii o persoană mai bună, autoeducarea începe cu cartea potrivită.

Dacă îți dorești să afli secretele succesului, să îți dezvolți potențialul profesional și personal, să îți îmbunătățești competențele profesionale sau să te autocunoști mai bine , ți-am pregătit un top al celor mai bune cărți de dezvoltare personală care merită citite!

Cheia succesului în viață este dorința constantă de a te dezvolta pe toate planurile. Așa că în acest ghid vei găsi recomandări pentru fiecare latură pe care vrei s-o dezvolți.

Iată în continuare cinci direcții de dezvoltare:

 

  1. Dezvoltă-ți abilitățile de business și carieră
  2. Găsește-ți motivația interioară și gândește pozitiv
  3. Fii mai bun în relațiile cu cei din jurul tău
  4. Auto-disciplină și controlul obiceiurilor și emoțiilor
  5. Dezvoltare spirituală

I. Dezvoltă-ți abilitățile de business și carieră

Aceste recomandări de carte îți sunt dedicate dacă vrei să te dezvolți personal în business și în activitatea profesională. Următoarele titluri sunt pline de povești de succes ale unor oameni de afaceri care au știut să își urmărească scopul. Fie că ești un antreprenor care visează să își crească singur propria afacere sau vrei să afli secretul creșterii productivității la muncă, aici găsești cartea potrivită.

1. Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason -  bestseller

Una din cele mai bune recomandări pe care ți le putem da este bestseller-ul Cel mai bogat om din Babilon, o carte veche care însă te va învăța adevăratele secrete ale succesului financiar, cu ajutorul unor 11 parabole babiloniene.

Este un adevărat ghid al lumii financiare, care spre deosebire de altele, este scrisă într-un limbaj simplu pe care îl vei putea înțelege imediat. Vei regăsi în carte probleme cu care cu siguranță te-ai lovit în cursa către independență financiară.

Ce înveți din această carte

Foarte potrivită pentru orice antreprenor care face primii  pași în lumea businessului și poate învăța despre planificarea si obtinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar si principii financiare extrem de solide.

Găsești cartea aici .

2. Principiile succesului, de Jack Canfield

Jack Canfield este un autor motivațional , orator și om de afaceri cu peste 30 de ani de experiență în domeniul dezvoltării personale. Are peste 50 de milioane de copii în print și este recunoscut ca fiind o autoritate în domeniul business-ului. În această carte, el enumeră cele 67 de principii general valabile care te vor ajuta să atingi nivelul de succes pe care ți-l dorești.

Ce înveți din această carte

Cartea își propune să-ți sporească încrederea în sine și să te învețe cum să abordezi problemele de zi cu zi . Strategiile propuse de autor sunt general valabile și pot fi folosite de orice persoană interesată de dezvoltare personală.

Un alt element interesant al cărții este colecția de povești inspiraționale ale unor oameni de afaceri, atleți, celebrități și personalități de succes care au folosit tehnicile lui Canfield. Acțiunile lor te vor inspira și te vor face să fii mai conștient de forța ta personală.

Găsești cartea aici .

 

3. Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, de John C. Maxwell

John Maxwell este un autor, orator și trainer de dezvoltare personală specializat în domeniul leadership-ului. În a treia carte din seria sa de legi, Maxwell ne învață care sunt regulile elementare pe care trebuie să le urmezi pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Ce înveți din această carte

Autorul susține că dezvoltarea personală este o preocupare permanentă care trebuie să fie motivată de dorința de îmbunătățire. Cele 15 reguli sunt create pentru a te ajuta să te cunoști mai bine și să ajungi singur la realizarea că dezvoltarea este un pas esențial în evoluția personală.

Cei interesați de întreaga operă a lui Maxwell vor fi bucuroși să afle că acesta este al treilea volum din seria sa de legi. Recomandăm și primele două volume: Cele 21 de legi supreme ale liderului și Cele 17 legi ale muncii în echipă .

Găsești cartea aici , de la Editura Amaltea.

4. Cele 21 de Calități ale liderului, de John C. Maxwell

Această carte este recomandată tuturor celor care fac parte dintr-o echipă, conduc una sau persoanele care sunt interesate în special de domeniul leadership-ului. Un volum esențial din seria de legi ale lui Maxwell, Cele 21 de Calități ale Liderului detaliază mecanismul unei echipe și cum acesta poate fi constant îmbunătățit.

Cartea îți propune legi practice și eficiente pentru dezvoltarea potențialului de leader adevărat. În cuvintele lui Maxwell „Partea bună la o lege este ca te poți baza pe ea. Indiferent cine ești, ce pregătire ai și în ce împrejurări te afli”. Îndată ce vei începe să aplici legile lui Maxwell vei simți cum rezultatele tale profesionale cresc.

Găsești cartea aici , de la Editura Amaltea.

5. Trei pași simpli, de Trevor Blake

Trevor Blake își bazează cercetarea în mare parte pe experiența sa de viață. Născut într-o familie modestă el a reușit să ajungă la un grad de succes la care nu visase vreodată. Filosofia sa de viață se bazează pe faptul că mentalitatea joacă cel mai important rol în atingerea fericirii în viață.

Ce înveți din această carte

Cartea este construită pe principiul celor trei pași pe care omul trebuie să îi urmeze pentru succes în afaceri și viața personală. Fiecare dintre cei trei pași este descris și analizat, iar autorul ne explică importanța lui în planul de dezvoltare. Modelarea propriei mentalități și înțelegerea modului în care oamenii gândesc oferă un avantaj competitiv care te va ajuta să obții întotdeauna ceea ce îți dorești.

O lectură cu adevarat inspirațională, dedicată tuturor persoanelor care vor să învețe cum să își controleze emoțiile și gândurile pentru a putea avea viața la care au visat dintotdeauna.

Găsești cartea aici , de la Editura AMSTA.

6. În stilul Virgin, de Richard Branson

Richard Branson este unul dintre cei mai de succes oameni din Marea Britanie și proprietarul companiei aeriene Virgin. Din cartea sa, În stilul Virgin , vei învăța, după cum spune chiar el, “Secrete pe care nu le înveți la nicio școală de economie”, lecții de viață adevărate.

Ce înveți din această carte

Cartea se axează pe importanța învățării din greșelile proprii și formularea unui plan pentru a depăși obstacolele. În opinia lui Branson, responsabilitatea asumată atunci când greșești contribuie la succesul tău pe termen lung. Autorul oferă sfaturi dedicate în special antreprenorilor care se confrunta cu probleme în afacerea lor și sunt neinstruiți în secretele leadership-ului.

Poveștile lui Branson sunt inspirate din experiența personală ca și antreprenor care a reușit prin forțe proprii să ridice un imperiu. Dacă te aflii la început de drum și te temi că vei face greșeli, află din această carte cum să ți le asumi și să transformi o situație nefavorabilă într-o oportunitate.

Găsești cartea aici, de la Editura Publica.

7. Startup de 100$, de Chris Guillebeau

Cartea lui Chris este dedicată persoanelor pasionate de antreprenoriat care au o afacere sau doresc să înceapă una. În călătoriile sale, autorul a cunoscut nenumărate persoane care au construit afaceri cu venituri impresionante adesea pornind cu mai puțin de 100 de dolari. Din aceste experiențe, el a ales 50 cele mai relevante cazuri pentru a explica cum poți atinge succesul.

Ce înveți din această carte

Startup de 100$ îți explică că secretul unei afaceri de succes nu constă exclusiv în investiții exorbitante sau studii de specialitate. Teoria sa este că procesul constă în îmbina un produs sau serviciu pe care tu îl faci cu placere cu oameni oameni dispuși să plătească pentru el.

În toate exemplele din carte, oameni fără abilități speciale descoperă că își pot valorifica pasiunea pentru a atinge independență financiară, succes și stabilitate. Această carte este un must-read dacă plănuiești șă îți deschizi o afacere și dacă îți dorești să faci bani pe cont propriu.

Găsești cartea , de la Editura Publica.

8. Cel mai vestit vânzător din lume, de Og Mandino

Cel mai vestit vânzător din lume s-a vândut în peste 50 de milioane de exemplare și este o carte care are potențialul să îți schimbe viața. Cartea este un ghid al succesului prezentat din perspectiva personajului Hafid, un îngrijitor de cămile care a ajuns să aibă o avere impresionantă.

Ce înveți din această carte

Hafid a reușit în viață cu ajutorul a 10 pergamente care dezvăluie secretele unui vânzător vestit. Aceste 10 principii devin legi pentru el, pe care le va urma toată viața și pe care le va împărtăși cu cititorii interesați de povestea sa.

Ce este inedit la această carte este structura de lectura pe care autorul o propune. Dacă urmați recomandările sale ar dura aproximativ 10 luni să citești întreaga carte. Unele legi trebuie citite si repetate pentru o perioadă de timp înainte ca restul să poată fi dezvăluite. O adevărată provocare pentru o persoană determinată!

Editura Curtea Veche

II. Găsește-ți motivația interioară și gândește pozitiv

Acest set de cărți este pentru cei care caută înspirația înăuntrul lor. Capacitatea de a realiza lucruri excepționale se află în fiecare dintre noi, ceea ce este important este să ne modelăm o mentalitate și o atitudine care să ne ușureze drumul. În cărțile următoare vei afla puterea gândirii pozitive, cum să îți dezvolți o mentalitate de câștigător și cum să te eliberezi de lucrurile care îți stau în calea fericirii.

9. Supă de pui pentru Suflet, de Jack Canfield -  bestseller

Seria Supă de pui pentru Suflet este una dintre cele mai apreciate și iubite serii din lume, fiind vândută în milioane de exemplare. Primul volum din această carte este considerat și printre cele mai bune, atingând statutul de bestseller în lista New York Times.

Cartea este compusă dintr-o colecție emoționantă de povești care te va inspira să îți trăiești visele și să descoperi potențialul pe care îl ai. Fiecare dintre poveștile cărții a fost selectată deoarece conține importante lecții de viată care te vor ajuta să redescoperi cele mai bune calități pe care oamenii le au.

Ce înveți din această carte

Vei învăța în primul rând cum să devii un om mai bun, capabil de a-ți atinge potențialul suprem prin iubire, înțelegere și credință. Niciodată nu este prea târziu să îți schimbi viața dacă îți dorești asta cu adevărat.

Găsești cartea aici , de la îndrăgita Editură Adevăr Divin.

10. Forța gândirii pozitive, de Norman Vincent Peale - bestseller

În acest volum Peale încearcă să demonstreze puterea pe care atitudinea mentală și credința o au în viața fiecăruia dintre noi. Obiectivul său este să ajute cititorii să ducă o viață fericită, împlinită și pozitivă.carti de psihologie

Ce înveți din această carte

Plină de sfaturi practice, Forța gândirii pozitive îți va oferi impulsul de care ai nevoie pentru ca să îți materializezi ambițiile și dorințele. Citind această carte vei descoperi că o mentalitate pozitivă te ajută întotdeauna să treci peste eșecuri și să fii perseverent indiferent de cât de greu de drumul.

Completat cu o puternică încărcătura spirituală, volumul lui Peale subliniază importanța disciplinei și valorilor pe care omul trebuie să și le însușeașcă pentru a putea răzbate.

Găsești cartea aici , de la  Editura Curtea Veche.

11. Dincolo de vârf, de Zig Ziglar

Dincolo de vârf este cartea care te va duce la nivelul următor al existenței tale. Fericirea și succesul sunt posibile numai dacă ești determinat să le obții. Cartea lui Ziglar te va învăța să dai mereu ce ai mai bun din tine.

Ce înveți din această carte

Zig Ziglar este un faimos orator și trainer motivațional, autor al unui mare de cărți de dezvoltare personală. Un veteran transformat în salesman, Ziglar a pus bazele unor principii nemuritoare ale succesului pe care le regăsim în toată bibliografia sa. Învățăturile sale te vor ajuta să atingi succesul maxim prin valorificarea potențialului pe care îl ai.

Din experiența sa de zeci de ani în care a ajuta oameni să își atingă scopurile, Ziglar a dedus că o viață dusă cu moralitate, integritate și respect față de ceilalți este cheia succesului și a prosperității.

Găsești cartea aici , de la Editura Curtea Veche.

12. Simte frica și fă-o oricum!, de Susan Jeffers

Susan Jeffers este un doctor în psihologie care ajută oamenii să își regăsească încrederea în sine și să își depăsească fricile. Cartea ei a atins statutul de bestseller în domeniul cărților de psihologie.

Frica este un sentiment pe care îl simțim cu toții și care adesea ne afectează performanțele personale și profesionale. Simte frica este o carte de psihologie dedicată persoanelor care suferă de anxietate și își doresc să o depășească.

Ce înveți din această carte

Din această carte vei învăța totul despre frică, de unde vine ea, care sunt nivelurile și cum le poți depăși. Doctorul Jeffers îți pune la dispoziție informațiile și sfaturile care te vor ajuta să te descurci în orice situație. Sfatul cel mai important este să acționezi, să preiei controlul vieții tale și să nu trăiești limitat de acest sentiment. Orice lucru nou este înfricoșător însă modul în care ne confruntăm cu el este ceea ce ne definește.

III. Fii mai bun în relațiile cu cei din jurul tău

Abilitățile interpersonale ne ajută să interacționăm armonios cu cei din jur și să obținem ceea ce ne dorim. Următoarele cărți te vor ajuta să înveți importanța psihologiei în relațiile interumane , precum și gesturile sau acțiunile care îi fac pe oameni sa te placă și să te aprecieze.

Ți-am pregătit următoarele recomandări pentru o mai bună comunicare, dezvoltarea skill-urilor sociale și de networking, creșterea încrederii în sine și controlul anxietății sociale.

13. Secretele Succesului, de Dale Carnegie - bestseller

Cartea lui Dale Carnegie a devenit un simbol al cărților de dezvoltare personală . De departe cea mai cunoscută și apreciată carte despre acest subiect, Secretele Succesului te învață una dintre cele mai importante lecții ale unei vieți armonioase: comportamentul personal este cheia succesului nostru.

Ce înveți din această carte

În Secretele Succesului vei învăța tehnici testate de a câștiga prieteni și pentru a influența oameni precum, dar și cum să devii un interlocutor agreabil. Premiza lui Carnegie este că oamenii ne vor trata exact așa cum îi tratăm și că un comportament educat te va ajuta mereu să obții ceea ce îți dorești.

Cumpărată în peste 15 milioane de exemplare, Secretele Succesului este cea mai bine vândută carte de dezvoltare personală publicată vreodată. Cărțile lui Carnegie sunt relevante și astăzi, și apreciate ca având o valoare excepțională pentru cei care vor să învețe secretele dezvoltării personale.

Găsești cartea aici , de la Editura Curtea Veche.

14. Inteligența Emoțională de Daniel Goleman - bestseller

Succesul acestei cărți se datorează studiilor aprofundate în domeniul psihologiei pe care autorul Daniel Goleman le-a realizat de-a lungul carierei sale. Inteligența emoțională este considerată cea mai de succes carte a sa, atingând statutul de bestseller.

Ce înveți din această carte

Revoluția psihologică pe care Daniel Goleman o propune în această carte se referă la importanța pe care emoțiile o au în dezvoltarea personală umană . Inteligența emoțională este, în opinia lui Goleman, la fel de importantă pentru succes precum IQ-ul. Ea poate fi educată astfel încât omul să facă fața situaților sociale în care este pus zilnic și să reușească mereu să iasă câștigător.

Această carte îți va fi utilă în toate aspectele vieții, nu numai cel profesional și de aceea este foarte important să o citești.

Găsești cartea aic i, de la Editura Curtea Veche.

15. Eficiența în 7 trepte sau Un abecedar al înțelepciunii, de Stephen R Covey

Cea mai apreciată carte a faimosului scriitor Stephen Covey, Eficiența în 7 trepte este un best-seller mondial care a fost vândut în peste 15 milioane de exemplare și s-a menținut în 15 cele mai vândute cărți din SUA timp de 244 de sătămâni.

Ce înveți din această carte

Cartea propune 7 trepte pe care le urmezi pentru a te dezvolta personal și a înteracționa armonios cu cei din jur. Printre cele mai importante trepte enumerăm proactivitate, stabilirea obiectivelor și prioritizare.

Succesul cărții a făcut din Stephen Covey o autoritate în domeniul literaturii de dezvoltare personală. Președintele Statelor Unite Bill Clinton l-a invitat pe autor pentru o discuție despre cum pot fi integrate cele 7 trepte în conducerea unui stat. Privită ca o lectură esențială, cartea lui Covey te va ajuta să faci pași reali înspre scopurile tale.

Editura Allfa

IV. Auto-disciplină și controlul obiceiurilor și emoțiilor

Această secțiune este pentru cei care își doresc să își crească productivitatea și să capete mai mult control asupra actiunilor lor. Următoarele titluri te vor ajuta să înveți să îți organizezi timpul și responsabilitățile mai eficient. Te vor ajuta, de asemenea, să înțelegi importanța mentalității pe sarcinile pe care le ai de făcut zi de zi.

16. Folosește-ți mintea pentru a te îmbogăți de Napoleon Hill

Napoleon Hill este un cunoscut autor motivațional și trainer de dezvoltare personală ale cărui cărți s-au vândut în milioane de exemplare. Folosește-ți mintea pentru a te îmbogăți este rezultatul unei cercetări care a durat aproape 20 de ani în care autorul a studiat mentalitatea unui număr mare de oameni bogați și de succes.

Ce înveți din această carte

Din această carte vei învăța ca singurele limite care te constrâng sunt cele pe care ți le impui singur. Vei primi nenumarăte sfaturi despre cum să îți modelezi mentalitatea și să o adopți cea a unei persoane de succes. Tehnicile de dezvoltare personală prezentate în această carte își propun să educe cititorul cu privire la atingerea potențialului maxim și împlinirea tuturor obiectivelor propuse.

Succesul se atinge prin implementarea unui sistem disciplinar mental pe care vei învăța să îl pui în aplicare doar din această carte.

Găsești cartea aici , de la Editura Adevăr Divin.

17. Schimbând gândirea, îți schimbi viața, de Brian Tracy

Brian Tracy este un cunoscut trainer de succes personal și profesional, specializat în dezvoltare personală, carieră, leadership, management și succes profesional.

Cu o experiență de peste 30 de ani, Brian Tracy lucrează acum ca și orator motivațional, continuând să ajute oameni în întreaga lume. Cartea sa este un must-read pentru toti cei care sunt interesați de punerea în practică a unui plan de dezvoltare personală.

Ce înveți din această carte

Autorul subliniază importanța fixării unui scop, în tot ceea ce întreprinzi, disciplină și dorința de a reuși. În cartea sa, descrie 12 principii fundamentale a modului în care trebuie să gândești pentru a putea să îți realizezi întreg potențialul.

Găsești cartea aici , de la Editura Curtea Veche.

18. Începe cu ce nu îți place, de Brian Tracy

O altă capodoperă al autorului de carti motivationale, Brian Tracy, este Începe cu ce nu-ți place . Titlul este mai mult decât revelator cu privire la conținutul cărții. Premiza cărții este că odată terminate taskurile care nu îți fac plăcere, vei simți mai ușor că lucrezi la restul responsabilităților.

Ce înveți din această carte

Cartea are scopul de a oferi lecții în maximizarea productivității cu ajutorul a 21 de reguli construite pe trei principii: disciplină, decizie și determinare. Planul este să pui în aplicare fiecare dintre principii pentru a mai urca o treaptă pe scara dezvoltării. Prin aplicarea acestor principii vei reuși să începi mereu cu ceea  ce nu îți place și să devii stăpân pe timpul și prioritățile tale.

Găsești cartea aici , de la Editura Curtea Veche.

19. Mintea organizată, de Daniel Levitin

Apărută in 2014, Mintea Organizată a dobândit în scurt timp statutul de bestseller datorită înformațiilor utile și practice pe care le oferă. În această carte, demnă de un specialist în neuroștiință, autorul explică cum, în era informației, creierul uman este supus la o cantitate imensă de informații pe care nu o poate organiza eficient decât prin antrenament constant.

Ce înveți din această carte

Levitin încearcă să învețe cititorul cum să redobândească controlul asupra fluxului personal de informații și cum să filtreze doar ceea ce este necesar. El pune trei întrebări fundamentale: De ce creierul este atent la anumite lucruri iar pe altele le evită? De ce ne aducem aminte doar anumite lucruri și Cum putem folosi de știm pentru a ne organiza timpul și viața mai eficient?

Acestea sunt întrebările pe care trebuie să ți le pui și tu, iar odată ce vei citi această nu îți vei mai uita niciodată cheile de la mașină dar nici programările importante pentru a doua zi.

Găsești cartea aici , de la Editura Publica.

20. Autodisciplină în 10 zile, de Theodore Bryant

Dorință de a te dezvolta nu este de ajuns. Este nevoie de disciplină, perseverență și muncă pentru a reuși. Din cartea lui Theodore Bryant vei învăța secretele autodisciplinei precum și importanța inițiativei.

Ce înveți din această carte

Autodisciplină în 10 zile te va transporta din stadiul meditativ în cel activ și vei învăța cum ideile pot deveni acțiuni. Cea mai grea parte a oricărei inițiative este începutul, dar odată ce ai decis să începi totul va veni de la sine.

Theodore Bryant  îți dezvăluie în această carte  cum să depășești obstacolele mentale, cum să te pregătești eficient și cum să reușești mereu să îți atingi scopul cu ajutorul autodisciplinei.

21. Puterea Obișnuinței, de Charles Duhigg

Lansată în 2012 de către un jurnalist de la New York Times, Puterea Obișnuinței explorează știința din spatele obiceiurilor umane. De ce facem anumite lucruri, cum le facem și ce putem schimba sunt doar câteva dintre întrebările pe care Charles Duhigg le pune în această carte.

Ce înveți din această carte

Cartea analizează obiceiurile individuale iar apoi se contrează pe cele ale organizațiilor și instituților. Este o analiză micro-macro a obiceiurilor pe care societatea le are și modul în care acestea pot fi corectate pentru a ne valorifica timpul și energia.

Charles Duhigg prezintă multe studii și informații, toate cu scopul de a convinge cititorul că prin schimbarea obiceiurilor îți poți atinge mai ușor scopurile. Cartea a devenit un bestseller în New York Times, USA Today și pe site-ul Amazon. A fost nominalizată pentru Cartea Anului Financial Times.

22. Cele 12 coloane ale succesului, de Jim Rohn

Autorii Jim Rohn și Chris Widener au sintetizat întreaga lor cercetare de viață în douăsprezece legi fundamentale care stau la baza succesului fiecărui om. Relevante în diferite aspecte ale vieții, legile au un singur lucru în comun: pot fi aplicate numai dacă dorința ta este să te autodezvolți.

Ce înveți din această carte

Dorința de autodezvoltare este primul și cel mai important pas din drumul spre succes. Pentru a putea să îi schimbi pe alții trebuie mai întâi să te schimbi pe tine. Pentru a explica mai bine acest concept, cartea prezintă povestea lui Charlie, un tânăr care este abia inițiat în arta succesului și parcurge punctual cele 12 legi.

Odată ce ai citit această carte motivațională ai făcut deja primul pas către atingerea obiectivelor tale. Doar prin perfecționare constantă și auto educare poți să faci progres pe drumul succesului.

Găsești cartea aici, de la Editura Amaltea.

V. Dezvoltare spirituală

23. OSHO - Știința transformării de sine - bestseller

Colecția OSHO este inspirațională și educativă iar volumele ei au fost publicate în toată lumea. Învățăturile lui Osho au schimbat viețile oamenilor de pretutindeni -  ele sunt accesibile, ușor de aplicat și de înțeles. Dezvoltă-te spiritual și vei deveni o persoană pe care toți își vor dori să o țină aproape.

Ce înveți din această carte

În colecțiile OSHO sunt dezbătute subiecte precum credința, moralitatea, politică, puterea, libertatea și multe altele. Crezul OSHO este că pentru a deveni un om complet trebuie să învățăm mai întâi să ne perfecționăm sinele. Completează-ți viața cu un strop de înțelepciune în fiecare zi.

Găsești mai multe cărți de la Osho, aici.

Tradiția este ca la fiecare început de an să îți propui obiective pentru următoarele 12 luni și să te gândești cum le vei realiza. Dezvoltarea personală este un proces continuu care nu poate lipsi din viața unei persoane de succes.

Alege cărțile potrivite care îți vor schimba viața în 2016 și pregătește-te pentru un an măreț!

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: