Zece motive pentru care sa citesti Secretul de Rhonda Byrne

 „Nu pot spune ce este aceasta putere. Stiu doar ca ea exista.”

 

Exista o lege a atractiei. Asta ne-o spun multe carti din domeniul dezvoltarii personale. Cum functioneaza insa aceasta lege si cum poate fi ea aplicata de omul „normal”, neinitiat in tainele psihologiei, e mai greu de explicat si adesea se creeaza confuzie.

 

 

Secretul” de Rhonda Byrne vine sa lamureasca in privinta acestei legi, sa faca lumina in ceata lasata de alte carti in domeniu. Pornind de la cuvintele lui Buddha - „Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce-am gandit” – secretul ni se dezvaluie pas cu pas.

 

Am citit cartea din curiozitate, am ramas cu zambet (ceea ce inseamna ca si-a atins scopul) si am selectat pentru voi o serie de motive pentru care „Secretul” trebuie citit.

 

1. Cartea ne invata cum sa inseram legea atractiei in cotidian si astfel sa beneficiem de „marea schimbare” fara a o simti ca pe un efort sau ca pe ceva iesit din comun.

2. Secretul ne educa sa gandim pozitiv si astfel reduce depresia, stresul, panica, grijile. Efectele benefice ale gandirii pozitive sunt deja demonstrate fara a mai fi nevoie sa insistam pe explicatii.

 

3. Este un indemn la actiune, iar acest indemn este formulat convingator anuland rutina dar si pasivitatea.

 

4. Ofera o doza pronuntata de optimism fiind generatoare de speranta si incredere in propriile forte. Asa cum spuneam, am ramas cu zambet, cu gandul ca visurile pot deveni realitate atat timp cat crezi cu adevarat in ele.

 

5. Foloseste un limbaj accesibil, iar sfaturile sunt explicate intr-o maniera universala, usor de inteles.

 

6. Este o lectura lejera si rapida care isi atinge scopul la final.

 

7. Explica tehnica vizualizarii printr-o modalitate care o face usor de perceput si aplicat.

 

8. Foloseste numeroase exemple pentru demonstratie, iar cuvintele unor mari ganditori precum Einstein sunt utilizate in scop demonstrativ si explicativ.

 

9. Cartea este structurata atractiv din punct de vedere vizual, prin acest lucru, urmarindu-se cu siguranta captarea atentiei cititorului pe fiecare paragraf.

 

10. Finalul te lasa intr-adevar cu impresia ca tocmai ti-a fost revelat un secret fara insa a fi manipulat psihologic.

 

- „Cum pot avea mai mult?

- Indrazneste!”

 

 

Rhonda Byrne a studiat indelung legea atractiei si modalitatile acesteia de aplicare. Avantajul ei este utilizarea cuvintelor fara sensuri ascunse, fara termeni stiintifici, fara tehnici abstracte. Intreaga carte este un dialog cu cititorul si parca nu iti vine sa intrerupi „conversatia” pentru ca, pe masura ce paginile se deruleaza, te simti din ce in ce mai aproape de „Secret”.

 

In ultima vreme, legea atractiei a creat adevarate controverse dar si intrigi. Tentatia de a aplica „secretul” care iti poate oferi viata dorita este una incredibil de mare. La urma urmei, cine nu isi doreste ca visurile sa i se transforme in realitate, iar imposibilul sa se spulbere ca un balon de sapun? Da.

 

 

Secretul” de Rhonda Byrne este una dintre lecturile must read ale secolului XXI si doar citind va veti convinge.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: