O carte despre cum dragostea schimba vieti: Repertoarul amorului

 

 

Oamenii au fost inca din cele mai vechi timpuri atrasi de subiecte tabu, de subiecte despre care nu se vorbea decat ,,pe la colturi” si mai ales, de vietile private ale conducatorilor vremii. Fiecare greseala era taxata aspru atat de catre apropiati, de nobili, dar si de catre supusi.

 

In prezent, inca exista subiecte tabu si inca exista atractia pentru a sti cat mai multe amanunte din viata privata si din dormitorul oamenilor celebri. Iar acest lucru se poate traduce prin dorinta publicului de a demonstra lor ca si celebritatile sunt tot oameni care poate gresesc, care poate inseala, care nu au viata perfecta pe care o afiseaza zi de zi.

 

In numele iubirii s-ar purtat razboaie grele, pentru iubire s-au jertifit milioane de oameni, au curs rauri de cerneala pentru a scrie poezii si romane. Si cele mai celebre povesti de dragoste sunt si cele care au schimbat intr-un fel istoria omenirii asa cum o stim astazi. Spre exemplu, mitologicul Razboi Troian este bazat pe o poveste de dragoste. Cu toate ca nu este decat un mit, neexistand dovezi concrete ale acestuia, gasim similitudini pe parcursul istoriei si chiar si in ziua de astazi, in povesti de dragoste care au acelasi rezultat.

 

Un lucru este cert: pentru iubire s-au purtat razboaie grele, insa fara iubire, oamenii nu ar putea sa traiasca. Iar daca sunteti curiosi din fire si vreti sa aflati detalii interesante despre povestile de dragoste, infidelitatile, despartile, amagirile si sperantele desarte ale unora dintre cele mai cunoscute personalitati din istorie, va recomandam sa cititi cartea Repertoarul amorului (69 de povesti de dragoste din istoria lumii) scrisa de Stelian Tanase.

 

Asa cum ii spune si numele, aceasta carte cuprinde 69 de povesti scurte, fise telegrafice ale unor celebritati care au trait de-a lungul timpului: regi, regine, dictatori, presedinti, actori, regizori, cantareti, curtezane, amante, sotii si asa mai departe. Unele povesti s-au terminat tragic, altele au redefinit conceptul de iubire, asa cum il cunoastem si chiar indraznim sa spunem ca au schimbat si istoria omenirii.

 

Cartea este o culege de povesti de dragoste ale personalitatilor straine, cum ar fi Kafka, Stalin sau Hitler, Goebbels, Jeanne Hébuterne, Amedeo Modigliani, Frida Kahlo, Edith Piaf, Coco Chanel, Marilyn Monroe, dar si ale personalitatilor romanesti: Bazu Cantacuzino, George Enescu, Regele Mihai si chiar Regina Maria.

 

Din aceasta carte veti afla atat detalii picante despre cei mentionati si multi altii, dar veti avea si de invatat despre ce sa faceti si ce sa nu faceti astfel incat sa va bucurati de iubire si de relatii sanatoase si sa nu le lasati sa va distruga atat viata voastra, dar si viata altor persoane. Cu siguranta va fi o lectie din care veti ramane cu niste idei pe care le puteti folosi in viata, pentru ca veti sti sa recunoasteti ,,simptomele” unei relatii toxice, de ce nu este bine sa inselati sau sa dati false sperante si de ce este importanta comunicarea in relatia cu partenerul.

 

Daca v-am atras atentia cu aceasta carte, o puteti comanda si online. Este publicata la Editura Hyperliteratura si are 248 de pagini. 

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: