Librex 10 ani

 

Sunt 10 ani de când îți dăm #MotiveSăCitești și tot atât de când aducem pentru tine zeci de mii de titluri care să îți bucure sufletul și să îți îmbogățească viața!

Așa că e normal să sărbătorim cei 10 ani împreună cu tine!

Cum?

Ți-am pregătit super reduceri, de până la 90%.

Îți oferim, în continuare, transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoare acesteia.

 

Dacă plasezi o comandă până la 30 august, vei fi înscris automat în campania ”10 abonamente pentru 10 luni de lectură”.

Ce înseamnă un abonament de lectură? Timp de 10 luni, vei primi din partea noastră un voucher lunar cadou ca să îți cumperi cărțile preferate. Poți consulta regulamentul aici.

 

Castigatorii celor ”10 abonamente pentru 10 luni de lectură” sunt:

 

Amalia Mihalache

Anca Vilceanu

Zaharia Denisa

Alexandru Nedelcu

Erno Nagy

Florentina Harasim

Simionov Loredana

Luminita Mihu

Ciobanu Luiza

Bianca Brebenel

”E mai bine să nu te scuzi decât să dai o explicație proastă” – George Washington

 

Dacă ești aici, știm sigur că îți place să citești, dar știai că 93,5% dintre români nu cumpără nici măcar o carte pe an? Iar în cazul multor persoane care cumpără cărti, vorbim despre un coș de cumpărături de 5 sau chiar și de 10 ori mai mic, comparativ cu alte state europene.

De ce nu citesc românii? Sau de ce citesc prea puțin? Unii spun că nu au timp suficient. Alții dau vina pe prețul cărților, alții pe cel al transportului și așa mai departe.

 

Librex demontează câteva dintre cele mai comune scuze invocate de români și îți dă în continuare numeroase #MotiveSăCitești!

 

 1. Nu am timp să citesc

Te invităm să pui pe hârtie cât timp aloci zilnic lucrurilor nesemnificative din viața ta. Fă calculul, apoi transformă orele neproductive în timp pentru lectură. Deci? Câte cărți ai putea citi într-o lună?

 

  2. Cărțile sunt, în general, scumpe

Unele da, altele mai puțin. Însă noi includem ambele categorii de prețuri în campaniile de oferte. Apropo, luna aceasta avem reduceri de până la 90% pe librex.ro și o promoție de 2+1 gratuit la orice titluri de la Editura Epica.

 

   3. Nu vreau să plătesc transport  

Te credem pe cuvânt! Mai ales dacă transportul este mai costisitor decât cartea ?  Așa că facem noi cinste cu transportul, iar tu te bucuri de autorii tăi preferați.  Da, ai transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii, ai citit bine!

 

 

 4. Nu am timp să frecventez librăriile și nici nu am una în zonă 

Dacă nu te duci tu la librărie, vine ea la tine ?  Și asta în doar câteva click-uri de mouse. Sau două minute, pe ceas.  Intră pe www.librex.ro, alege titlurile pe care le dorești, plătește online și primești comanda prin curier, fără costuri de transport.

 

   5. Prefer să mă uit la filme sau la seriale

Cel mai fain cinematograf este în capul tău. Citind, tu de ocupi regie, tu ilustrezi personajele, tu creezi efectele speciale și, poate cel mai important, trăiești emoția firului epic la prima mână, fără niciun alt filtru! Pe Librex găsești cele mai interesante titluri de beletristică. Așa că așează-te confortabil în scaunul tău de regizor șiiiiii….. ACȚIUNE! 

 

6. Nu știu ce să citesc

Începe cu orice! Orice te intrigă, te pasionează, îți stârnește curiozitatea. Orice vrei să înveți sau să trăiești. Tot nu știi ce vrei? Scrie-ne și îți recomandăm noi ceva. Avem atâtea bestselleruri și cărți pentru toate gusturile că n-o să știi cu ce să începi mai întâi.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: