Carti de Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins.

  Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins de pe LIBREX este "Lucrand cu emotia in terapia psihodinamica, terapia cognitiv-comportamentala și terapia centrata pe emotii".

  Gasesti toate cartile scrise de Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins in categoria Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Leslie S. Greenberg, Norka T. Malberg, Michael A. Tompkins.

    Produsul a fost adaugat in cos