Carti despre branding

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  Carti despre branding

  Brandingul reprezinta totalitatea caracteristicilor care ofera unui brand personalitate. Asemenea unei persoane reale, un brand ajunge sa aiba propria sa personalitate, ceea ce-l face unic si ii confera capacitatea de a oferi ceva diferit. Pe scurt, brandingul reprezinta totalitatea atributelor care diferentiaza un brand de competitie, in mod relevant.

  Librex iti pune la dispozitie o gama complexa de carti despre branding care sa te ajute sa intelegi modul in care se construieste si se consolideaza un brand atat pe piata in raport cu competitorii, cat si in ochii consumatorului.

  Unul dintre cele mai puternice branduri actuale il reprezinta Facebook, ale carui strategii de branding au fost ”adunate” in volumul semnat de Sheera Frenkel si Cecilia Kang. Descopera misterele celei mai populare retele de socializare din lume, plus multe alte carti despre branding in oferta Librex.

  Consulta gama completa si comanda volumele de interes, care sa te ajute sa construiesti o cultura de branding puternica pentru businessul tau. Nu rata ofertele de pret si completeaza-ti cunostintele si biblioteca! In plus, beneficiezi de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii plasate!

    Produsul a fost adaugat in cos