Produsul a fost adaugat in cos
  De la idee la bani in arta si muzica

  55.00 Lei

  38.50 Lei

  Economisesti 16.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Dezvoltare personala ISBN: 978-606-44-1267-6 Limba: Romana Autor: Randey W. Faulkner , Napoleon Hill Foundation Editura: Curtea Veche Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 320 Format: Fizic

  Descriere

  Poti sa consideri aceasta carte ca fiind primul tau manual de creatie, pe care trebuie sa il citesti inainte sa te apuci serios de arta si sa il recitesti de mai multe ori dupa aceea. Asa cum ne avertizeaza chiar autorul, cu fiecare lectura a acestei lucrari, vei descoperi noi aspecte care te vor inspira si iti vor da forta creatoare. Secretele succesului in arta sau in muzica sunt acum mai accesibile ca niciodata.

  "Exista o multime carti despre muzica din care inveti cum sa compui si sa-ti asculti muza. In acest peisaj, De la idee la bani in arta si in muzica e o lucrare aparte: il pregateste pe cititor sa se concentreze pe propria atitudine, pe aptitudini si pe cautarea inspiratiei necesare pentru a-si urma pasiunea." – American Songwriter.com

  In peste doua decenii de documentare si de interviuri, RANDEY W. FAULKNER a strans o impresionanta sursa de inspiratie de la artisti precum Paul McCartney, Stevie Wonder, Leonard Cohen, Yo-Yo Ma, Andrea Bocelli, John Lennon, Michael Jackson, Madonna, Eminem sau Beyoncé. In povestile de viata si in reflectiile acestora, autorul a descoperit elemente comune care alcatuiesc in cele din urma o surprinzatoare teorie a creatiei, accesibila oricui.

  Combinate cu principiile, deja clasice, ale lui Napoleon Hill, respectivele idei sunt prezentate intr-o forma sistematica, usor de memorat si de aplicat in practica. Sunt informatii (precum cele referitoare la „al saselea simt“) care te pot ajuta in general, in orice domeniu in care e nevoie de intuitie si de creativitate. La toate astea se adauga tonul plin de entuziasm molipsitor al autorului.

  Alte carti aparute la Editura Curtea Veche:

  De la bine la excelent

  Legea succesului

  De la idee la bani

  Noutati

  44.10 Lei

  58.50 Lei

  49.50 Lei

  26.10 Lei

  35.10 Lei

  58.50 Lei

  62.10 Lei

  40.50 Lei

  49.50 Lei

  62.10 Lei

  49.50 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos