Produsul a fost adaugat in cos
  Regele si Duduia. Carol II si Elena Lupescu dincolo de barfe si clisee

  39.00 Lei

  34.32 Lei

  Economisesti 4.68 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  Gen: Literatura ISBN: 9789735064112 Limba: Romana Subgen: Biografii Autor: Tatiana Niculescu Editura: Humanitas Coperta: Brosata Data aparitie: 2019 Pagini: 264 Format: Fizic

  Descriere

  Pe fundalul prabusirii imperiilor si a monarhiilor, intre noile granite ale Romaniei Mari, viata politica e zguduita de o poveste de dragoste.

  Printul mostenitor fuge in lume, in plina epoca antisemita, cu o femeie cu origini evreiesti. Despre ei si povestea lor se va vorbi necontenit timp de decenii. Legionarii si, pe linia lor, comunistii ii vor descrie in contururi ingrosate de ura, invidie si resentiment.

  Presa internationala va cauta sa-i situeze cand in descendenta marilor iubiri interzise, cand in anticamera unor tenebroase intrigi si comploturi politice.

  Vor fi condamnati de toti, barfiti, hartuiti si defaimati in ziare, in manuale si in carti de istorie. Vor ramane impreuna in ciuda tuturor.

  Ce se afla insa dincolo de barfe si clisee si ce ascund ele sub masca discursului patriotard, antisemit sau moralizator?

  Din documente de arhiva, scrisori inedite, memorii, jurnale si marturii ale contemporanilor, aceasta carte reconstruieste culisele celui mai staruitor scandal politic din istoria interbelica a Romaniei.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos