Produsul a fost adaugat in cos
  Biblia Ilustrata

  29.00 Lei

  26.00 Lei

  Economisesti 3.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 99 lei

  Limba: Romana ISBN: 9786066000215 Pentru: Copii Autor: Constantin Dragomir Editura: Litera Data aparitie: 2011 Pagini: 64 Format: 20,6 x 27,2 cm

  Descriere

  Va prezentam o noua editie cu povestiri biblice pentru copii, in limba romana, cu mult mai bogata decat cele deja existente. Cartile Vechiului si Noului Testament sunt expuse clar si concis, intr-o limba accesibila celor mici, luand in considerare modul de perceptie al copiilor.

  Biblia ilustrata le ofera copiilor posibilitatea de a se apropia de Cuvantul lui Dumnezeu intr-o forma accesibila. Fara sa se indeparteze de textul de baza al Bibliei, editia de fata a cautat o exprimare cat mai usor de inteles de catre toti copiii.

  In paginile Bibliei, copii se vor intalni cu eroi indragiti precum Noe, Avram, Iacov, Moise, David, Ioan Botezatorul, Petru, Andrei, Pavel, si Ioan - oameni ai credintei prin care Dumnezeu Si-a dus la indeplinire planurile de-a lungul istoriei.

  Se vor intalni mai ales cu eroul Eroilor, cu Cel care este Domn al Domnilor si Rege al Regilor, cu Fiul lui Dumnezeu - Iisus Hristos, care Si-a jertfit viata pe cruce din dragoste pentru noi.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos