Produsul a fost adaugat in cos
  Lento. Meduza

  24.90 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8642-37-6 Autor: Antoni Casas Ros Editura: Vellant Pagini: 128 Format: 130 x 230 mm

  Descriere

  Lento este un copil special. A venit vremea ca el sa iasa in lume. Are nevoie de timp ca, treptat, sa evolueze​ in realitatea impusa. Mai intai iese capul, apoi un umar. Inca din coconul cald al uterului, el contempla lumea exterioara si-i descopera frumusetea. Se uita la ochii luminosi ai asistentei medicale, inspira mirosurile, asculta murmurul frunzelor din copacii de afara. ​T​ranziti​a​ dur​ea​za saptezeci si doua de zile.

  Lento creste. In mod sigur nu este ca toti ceilalti. Lumea intreaga (medicii, psihiatrii, ceilalti oameni) il arata cu degetul. Lento nu e un copil ca alti copii. E cu siguranta incet la minte. E pur si simplu diferit. Aceasta lentoare ii permite sa-si dezvolte simturile. Lento e un clarvazator. Se maturizeaza. Se indragosteste. Ea e cea mai rapida din lume, iar el o invata lentoarea.

  Antoni Casas Ros revine cu o poveste despre alteritate. Un text delicat, fantezist, punctat cu momente teribile marcand intoarcerea aspra la realitate, alternanta di​ntre imaginarul absolut si o sensibilitate sufocata.

   

  Antoni Casas Ros s-a nascut in 1972 in Catalonia franceza. Nu l-a vazut nimeni, niciodata, nici macar editorul sau. Cu fata mutilata in urma unui accident de masina, scriitorul a refuzat sa apara in public in ultimii 15 ani. A urmat cursuri de matematica, dar a renuntat la studii in urma accidentului. Primul sau roman, Teorema lui Almodóvar, a fost distins in Spania cu premiul Cel mai bun roman de debut in 2008. Amintind, prin refuzul sau de a aparea in public, de Thomas Pynchon sau J. D. Salinger, Antoni Casas Ros a provocat numeroase dezbateri in Franta cu privire la identitatea sau chiar la existenta sa, mergand pana la a fi considerat o gaselnita editoriala sau o fantasma a lumii literare pariziene. Enigma este cel de-al doilea roman al sau, aparut in 2010 in Franta. A mai publicat la Gallimard colectia de nuvele Mort au romantisme (2009) si romanul Chroniques de la dernière révolution (2011).

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos