Produsul a fost adaugat in cos
  Viata completa a lui Krishna

  43.35 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Religie ISBN: 9786069342923 Limba: Romana Autor: Mataji Devi Vanamali Editura: Atman Coperta: brosata Data aparitie: 2013 Pagini: 466 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Krishna este unul dintre cele mai iubite personaje ale panteonului hindus. De-a lungul timpului a avut diverse si numeroase infatisari: un zeu-copil, un copil ghidus si nazdravan, un iubit model, un erou divin, un conducator exemplar, si nu in ultimul rand, Fiinta Suprema.

  In cele trei mari parti ale cartii, Vanamali scrie despre fiecare dintre aceste manifestari iar povestirile pline de savoare ne fac inima sa tresara cu bucurie, ne deschid sufletul si ne permit sa traim stari profunde de comuniune cu aceasta minunata manifestare a divinului - Krishna.

  Vanamali, fiind o buna cunoscatoare a traditiei hinduse si provenind dintr-o proeminenta line de adoratori ai lui Krishna, pune la dispozitie prima carte ce acopera intreaga manifestare fizica a acestuia: incepand cu nasterea sa intr-o temnita si primii sai ani ca un copilas incantator pus mereu pe sotii, continunand ca iubit model cu o fascinanta putere de atractie, conducator divin al orasului Dwaraka, precum si guru si conducator al carului de lupta al lui Arjuna.

  Avandu-si sursele in Bhagavad Purana, Bhagavad Gita, Mahabharata si traditia orala milenara a Indiei, cartea este o valoroasa unealta meditativa ce descrie viata lui Krishna cu simplitate si umor. Marele rau al timpului colecteaza multe lucruri in drumul sau, iar povestea vietii lui Krishna a fost impodobita cu o multitudine de detalii, unele adevarate, altele probabil imaginare.

  Realitate si fictiune, adevar si fantezie se impletesc. Testul final al adevarului este insa chiar timpul. Acesta este adevarata piatra de incercare. El elimina zgura si pastreaza doar aurul.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos