Produsul a fost adaugat in cos

  Rastignit intre cruci - Vasile Lupasc - Cartea I

  35.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 9786069347614 Autor: Vasile Lupasc Editura: Ler Pagini: 376 Format: 130 x 200 cm

  Descriere

  „O carte, un nume…O carte care scoate la lumină un personaj istoric de talie colosală, care a marcat timpul său, un luminat războinic care a cunoscut gloria, trădarea și mai apoi întinarea numelui de către negustorii sași, scriitorii britanici sau producătorii holywoodieni.

  Vasile Lupașc, prin măiastrul său condei și prin condei și prin stilul său rafinat, a reușit să ne dăruiasca portretul lui Vlad Vodă Țepeș, așa cum puțini îl știam. „Răstignit Între Cruci” marchează în cartea româneasca un ADEVĂR așa cum ni l-am dorit de mult. Mulțumesc acestui însemnat om pentru curajul și imensul talent de a ne purta prin vremurile aprigului Țepeș-Drăculea.”

   

  Gheorghe Zamfir

   

  Romanul istoric Răstignit între cruci prezintă viața și faptele lui Vlad Voievod Drăculea, numit și Țepeș, domnitorul valah care a speriat Poarta Otomană.

  Cu o artă a scrisului care captivează, Vasile Lupașc ne conduce într-o lume pe care o cunoaștem destul de puțin: lumea eroilor care au stat pavăză în fața Imperiului Otoman, în cea mai dificilă perioadă a Evului Mediu...

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos