Produsul a fost adaugat in cos

  13 ore

  35.99 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-776-086-6 Autor: Mitchell Zuckoff Editura: Rao Pagini: 448 Format: 110 x 180 mm

  Descriere

  Bazata pe relatari exclusive direct de la sursa, 13 ore descrie pentru prima data sangerosul atac, pierderile tragice si faptele eroice de la Sediul Misiunii Speciale a Departamentului de Stat al SUA si de la baza CIA din apropiere, numita Anexa, din Benghazi, Libia. 
  Lucrarea relateaza o poveste adevarata, nespusa pana in prezent, despre ceea ce s-a intamplat in cele 13 ore ale acestui atac marsav.

  Fragment din cartea "13 ore" de Mitchell Zuckoff

  "Chiar inainte ca fotograful suspect sa-si fi facut aparitia, Stevens intentionase sa-si petreaca ziua in incinta Sediului pentru a evita sa devina o tinta tentanta in vizorul oricaruia ar fi avut simpatii Al-Qaeda sau alte sentimente antiamericane in ziua comemorarii evenimentelor din 11 septembrie 2001. Agenda de intalniri a ambasadorului includea discutii la Vila C cu un judecator de la Curtea de apel locala, proprietarul unei companii navale, al carui frate avea aspiratii politice, si cu un analist politic. Ultima intrevedere planificata urma sa fie cea cu consulul general turc, Ali Akin, cel care ii ajutase pe americani atunci cand Stevens aterizase prima data in Benghazi in aprilie 2011. 
  Raportul agentului Blue Mountain despre fotograf le-a indus agentilor DS o stare de maxima alerta. Doi agenti i-au cerut agentului de paza sa le arate unde il vazuse pe barbatul in uniforma, pentru a stabili ce amume reusise sa observe acesta. De asemenea, un agent DS i-a informat pe oficialii de la Anexa CIA despre incidentul suspect, ca parte a aranjamentului lor foarte vechi de a impartasi informatii de securitate in eventualitatea ca era nevoie ca operatorii GRS sa fie chemati ca Forta Rapida de Reactie. 
  In plus, un agent DS a raspandit vestea despre fotograf printre comandantii militiei 17 Februarie, presupusi a fi de partea americanilor. Liderii brigazii in cauza i-au spus agentului DS ca vor face o plangere la oficiul local al SSC din partea americanilor. "


  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos