Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang. Cartea care va deveni „mica ta placere vinovata”

Ai iubit romanul Twisted Love? Atunci vei adora la maximum cartea Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang. Povestea lui Josh si Jules este surprinzatoare si captivanta, astfel ca te va face sa uiti cu totul de rutina zilnica si va deveni „mica ta placere vinovata”. Niciuna dintre cartile autoarei nu se compara cu aceasta. Personajele principale, Josh si Jules, sunt prezentate cu o profunzime psihologica ce le face reale si palpabile. Relatia complexa dintre cei doi penduleaza intre ura si atractie, ceea ce adauga o dimensiune interesanta si tensionata in poveste.

Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang face parte din seria Twisted, iar romanul combina trei subiecte fierbinti – drumul de la rivali la iubiti, cei mai buni prieteni ai fratelui, iubirea la locul de munca – intr-o poveste dincolo de asteptari. Cititorul va devora paginile una dupa alta, pentru a afla ce se intampla cu Josh si Jules dupa confruntarile din cartile trecute.

Ana Huang reuseste sa surprinda chimia dintre personaje si sa o transmita cititorului, care va fi incantat sa observe modul in care relatia dintre personaje evolueaza intr-un mix de emotii si intamplari. Josh si Jules sunt acel gen de personaje de care te indragostesti si de care nu mai vrei sa te desparti. Cele 500 de pagini pe care se desfasoara povestea de dragoste dintre ei iti vor parea putine si iti vei dori ca autoarea sa mai fi continuat sirul intamplarilor pe cel putin inca atatea. Anticiparea creata in cele doua romane anterioare a fost atat de bine construita, incat vei realiza ca nu aveai cum sa te opresti fara sa parcurgi si Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang.

Tensiunea, intriga, iubirea... totul in aceasta carte este absolut minunat. Jules si Josh vor fi noul tau cuplu favorit si, la final, iti vei spune ca ei merita totul, fiind definitia sufletelor pereche din aceasta carte.

Diversele tipuri de relatii prezentate in romanul Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang ofera cititorului oportunitatea de a reflecta asupra propriilor relatii si alegeri. Mesajul sau puternic si povestea captivanta vor ramane in mintea acestuia mult timp dupa ce vor termina de lecturat cartea. Firul narativ al povestii este construit cu precizie chirurgicala, fiind plin de tensiune si dramatism, fapt ce starneste interesul capitol cu capitol.

 

Rezumat Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang

Superb si arogant, Josh Chen se pregateste sa devina medic. Pana acum, nu a intalnit nicio fata care sa-i reziste, cu exceptia afurisitei de Jules Ambrose. Frumoasa roscata i-a atras atentia si i-a fost ca un ghimpe in coasta, dar, in acelasi timp, Jules il obsedeaza asa cum nimeni alta nu a reusit pana acum.

Antipatia dintre Jules si Josh „explodeaza” intr-o seara si se concretizeaza intr-o noapte memorabila, care-i schimba perspectiva asupra a tot ce stia despre iubire viitorului medic. Dupa noaptea de amor cu Jules, tanarul ii propune o solutie - spera el – care il va ajuta sa uite de obsesia ce il macina: un aranjament de tip „inamici cu beneficii”, cu reguli simple: fara gelozie, fara obligatii si e absolut exclus sa se indragosteasca unul de celalalt.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: