Produsul a fost adaugat in cos
  Lumea incerta a cotidianului

  - 10% Reducere

  40.46 Lei

  44.95 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Filozofie ISBN: 9789734682065 Limba: Romana Autor: Sorin Alexandrescu Editura: Polirom Coperta: brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 344 Format: Fizic

  Descriere

  „Sorin Alexandrescu face parte din categoria acelor intelectuali pentru care nu exista granite intre domeniile spiritului. Pasionat de idei si de modul in care acestea ne modeleaza existenta, e egal interesat de textul literar si de cel vizual, descifrandu-le, pe ambele, drept documente semnificative ale conditiei umane.” (Carmen Musat)

  „Ne intrebam adesea daca lumea in care traim de decenii bune este ininteligibila sau este, mai curand, atat de divers inteligibila incat ramane obscura. Este discursul public din vremea noastra, cand fragmentat, gafait, dar sugerand mari revelatii, cand aminindu-le parca fara motiv, un discurs despre o lume in sine incognoscibila, apare acest discurs din interese politice ale unora dintre actorii publici, deriva el dintr-o boala mai generala a limbajului sau dintr-o complexificare a realului insusi, caruia acesta nu-i mai asigura transparenta necesara? Asa sa fi simtit unii scriitori si artisti totdeauna raportul dintre limbaj si lume, de unde si teama lor de-a descoperi in ranile cuvintelor moartea referentului si acreala sensului? Sa fie distanta de un anume trecut personal ceea ce ne face sa-l consideram retrospectiv armonios, in timp ce, invadati de prezent, il simtim pe acesta fie grosolan si timp, fie incert, fie indeterminabil? Cativa scriitori si artisti sunt lasati aici sa raspunda acestor intrebari dificile.” (Sorin Alexandrescu)

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos