Produsul a fost adaugat in cos
  Piata de capital: institutii juridice, participantii, protectia investitorilor

  139.00 Lei

  97.30 Lei

  Economisesti 41.70 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-39-1014-2 Gen: Drept Limba: Romana Autor: Cristian Gheorghe , Ioana Andreea Gheorghe Editura: Universul Juridic Pagini: 648 Colectia: Tratate Format: Fizic

  Descriere

  Piata de capital este un domeniu foarte prietenos cu utilizatorii finali, cu investitorii in instrumente financiare. Acestia sunt rasfatati cu informatii extinse garantate legal, cu multiple masuri si mecanisme de protectie explicate prin prospecte, documente, reguli si politici. Tranzactionarea in sine este facila si accesibila. Perspectiva este total diferita din unghiul participantilor profesionisti la piata de capital. Sistemul extins de autorizare si, in general, efortul de conformitate cu normele pietei de capital sunt unele semnificative.

  Juristii sunt cei mai solicitati pentru cuprinderea intregului material normativ si prezentarea comprehensibila a acestuia celorlalti profesionisti ai pietei de capital. Daca pentru agenti/consultanti/brokeri mecanismele folosite urmeaza algoritmi sau „manuale de utilizare” ce permit o manuire limitata a masei normative, efortul juridic nu poate fi decat integrator. Interpretarea actelor legislatiei primare si secundare a pietei de capital nu poate fi decat sistematica. Acest efort face din dreptul pietei de capital un domeniu aproape ezoteric. Necesitatea unei sistematizari a institutiilor juridice si a reglementarilor speciale devine necesara pentru facilitarea studiului dreptului pietei de capital.

  Alte carti aparute la Editura Universul Juridic:

  Tratat de drept civil. Contracte speciale

  Tratat de dreptul muncii. Doctrina si jurisprudenta

  Noutati

  46.00 Lei

  70.00 Lei

  49.00 Lei

  40.00 Lei

  44.91 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  65.00 Lei

  59.00 Lei

  59.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos