Produsul a fost adaugat in cos
  Adevarul gol-golut - Ioana Chicet-Macoveiciuc - Printesa Urbana

  49.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Autor: Ioana Chicet-Macoveiciuc Editura: Univers Data aparitie: Iunie 2018

  Descriere

  Adevarul gol-golut, o noua carte de Ioana Chicet Macoveiciuc – Printesa urbana, autoarea cartilor O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă, Miercuri, respirăm, Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni si a celor trei cărţi ilustrate pentru copii (Te iubesc, orice‑ai face!, Mami, e gata? şi Băieţelul cu aripă de fluture).

  Copiii pun adesea întrebări de genul: „Mami, de ce nu pot merge dezbrăcat pe stradă? Ce fac când un străin îmi oferă un biscuit? Am voie să nu-mi placă să fiu pupat sau îmbrățișat? Până când o să mă mai speli tu? De ce trebuie să închidem ușa la baie? Pot să te pup pe gură? Ce fac dacă mă pierd?“

  Această carte jucăușă și extrem de necesară le va oferi copiilor și părinților răspunsuri la toate aceste dileme ale celor mici legate de propriul corp, intimitate, limite, siguranță, dar și de respectul față de corpul altora.

  „Părinții care le vor citi această carte copiilor lor vor primi mesaje corecte și pline de semnificații cu privire la diferitele situații de risc cu care s-ar putea confrunta orice familie. Lucru la fel de important, Adevărul gol-goluț îi va ajuta să aibă o atitudine relaxată față de copii în astfel de situații. Pentru că este esențial să știm cu toții, și părinții, și copiii, că, oricât de imprevizibilă ar fi lumea în care îi creștem, există întotdeauna o soluție care să contribuie la protecția și siguranța lor.“ (Diana Stănculeanu, psihoterapeut)

  Produse similare cu "Adevarul gol-golut - Ioana Chicet-Macoveiciuc - Printesa Urbana"

  Noutati

  6.90 Lei

  49.90 Lei

  54.90 Lei

  54.00 Lei

  39.90 Lei

  49.00 Lei

  • PRECOMANDĂ

  49.99 Lei

  38.38 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos