Produsul a fost adaugat in cos
  Regăseşte-ţi strălucirea

  39.90 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-973-0-20154-3 Autor: Andreea Filip Editura: Filip Andrea-Cornelia Întreprindere Individuală Pagini: 212 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  “Regaseste-ti stralucirea” este o invitatie la a trai viata din plin, savurandu-i darurile si transcezand limitarile.

  Spunea odata un intelept ca nu are sens sa ii schimbam pe cei din jur, ci e destul sa le aratam ca exista in ei puterea de a o face. Astfel, aceasta carte este un manual pentru oricine doreste sa se joace cu aceasta plastilina a Universului, materia, precum si cu tesatura din care este „confectionat” sufletul lor.

  “Regaseste-ti stralucirea” contine 77 de practici descrise simplu si la obiect, pentru a le face imediat aplicabile, de aceea o vad utila pentru orice varsta. Sunt capitole ce pot fi citite copiilor la culcare seara, pentru a le reaminti cat sunt de minunati si ce potential este in ei. Sunt utile pentru adolescentii care doresc sa inteleagă mai bine lumea aparent nebuna-nebuna care ii inconjoară. Tinerii ambitiosi pot lua cu asalt si aplica zilnic zeci dintre practicile enumerate. Mamele si tatii gasesc aici repere si idei pentru cresterea copiilor si comunicarea eficienta cu ei. Seniorii isi pot gasi inspiratie sau confort pentru suflet.

  Daca iti doresti sa manifesti abundenta si prosperitate financiară, primele capitole raspund acestor intentii. Sunt lucruri practice care sa ne ia din minte preocuparea si grijile pentru ziua de maine. Am ales apoi sa impartasesc obisnuinte utile pentru relatii de calitate si armonioase aplicabile in familie, la lucru si cu copiii. Urmeaza lucruri din ce in ce mai finute, de inima si liniste. Multi oameni, dupa ce au obtinut ceea ce isi doreau in plan material, dupa ce au atins statutul sau recunoasterea dorita, au ales sa investeasca timp sa se cunoasca mai bine si sa identifice scopul vietii lor pe pamant. Spre finalul cartii gasesti practici ce tin de spiritul si sufletul nostru. Aparent mai ‚eterice’, paradoxal sunt si cele puternice dintre toate. Acestea, in procesul aplicarii lor, produc efecte in toate domeniile simultan.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos