Produsul a fost adaugat in cos

  Speranța – Ghid de Activism Sacru

  - 20% Reducere

  22.40 Lei

  28.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: FOR-978-1 Autor: Andrew Harvey Editura: For You Data aparitie: Septembrie 2015

  Descriere

  Speranta - Ghid de Activism Sacru este scrisa de Andrew Harvey, fondatorul Institutului de Activism Sacru. Este o carte care, desi ne prezinta adevarurile triste ale lumii in care traim, ne da speranta ca putem trece peste dificultatile vietii, gasind in noi puterea de a ne transforma, iar daca ne transformam pe noi, vom transforma, cu siguranta, si lumea.

  Atragand atentia asupra situatiilor ce arata declinul omenirii (distrugerea mediului inconjurator, suprapopularea, dezvoltarea terorismului si fundamentalismului religios, pericolele sociale, climaterice si nu numai), Andrew Harvey ne arata ca oamenii au potentialul de a se schimba – si chiar au inceput sa schimbe, omenirea intrand intr-o perioada de profunda transformare, atat de necesara. Personalitati precum Parintele Bede Griffith, Dalai Lama, Maica Teresa si altii ne-au aratat, cu smerenie, ca se poate gasi o raza de speranta chiar si in mijlocul celor mai intunecate experiente ale lumii. A fi Activist Sacru, este, in opinia lui Andrew Harvey, a actiona pentru binele suprem al tuturor formelor de viata si pentru salvarea planetei, indiferent de orientarea religioasa, politica, sexuala. A fi Activist Sacru inseamna a actiona acum, pentru a lasa, la plecarea ta, o lume mai buna decat cea pe care ai gasit-o tu.

  Presarata cu numeroase citate din Rumi, pilde, experiente personale, cartea este o lectura incantatoare, ale carei ecouri va vor ramane multa vreme in suflet, deoarece Speranta este una dintre cartile care, intr-adevar, deschide inimi.

  Despre autor

  Andrew Harvey este poet, romancier, traducator, mistic erudit si invatator spiritual de renume international. S-a nascut in India de Sud, in 1952. S-a mutat in Anglia la varsta de noua ani si, mai tarziu, a studiat la Universitatea Oxford, unde a devenit student la All Souls College, in 1973. In 1977 a revenit in India, pentru prima data de cand plecase in copilarie, si a trait cateva experiente mistice, care au dus la o serie de initieri in diverse traditii mistice, pentru a invata secretele si practicile acestora.

  Harvey a predat la Universitatea Oxford, Universitatea Cornell, Facultatile Hobart si William Smith, la The California Institute of Integral Studies (Institutul Californian de Studii Integrale) si la University of Creation Spirituality (azi, Wisdom University) (Universitatea de Spiritualitate Creativa; azi, Universitatea Intelepciunii), precum si la diverse biserici si centre spirituale din Statele Unite, Anglia si Europa.

  Harvey a fost subiectul unui documentar din 1993, realizat de BBC, The Making of a Modern Mystic (Formarea misticului modern), si a aparut in multe altele, inclusiv in Rumi Turning Ecstatic (Extazul lui Rumi), The Return of Rumi (Intoarcerea lui Rumi), The Consciousness of the Christ (Constiinta Hristica), precum si intr-un documentar despre viata si munca lui Marion Woodman. Propriul documentar, Sacred Activism (Activismul Sacru), a fost realizat de Hartley Film Foundation in 2005.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos