Produsul a fost adaugat in cos

  Intreaba-ma orice

  24.95 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-973-46-2118-7 Autor: Mihaela Radulescu Editura: Polirom Pagini: 208 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Pornind de la convingerea ca „semnul intrebarii este semnul evolutiei“, noua carte este o invitatie la autocunoastere, autoarea punand la dispozitia cititorilor peste 400 de „motive“ de autoreflectie.

  O carte interactiva, initiata de autoare, dar a carei lectura poate avea tot atatea „chei“ pe cat de este de variat numarul cititorilor: sub fiecare dintre cele 425 de intrebari din volum exista spatiu pentru formularea raspunsurilor de catre cititori. Un proiect editorial care, in final, se transforma intr-unul personal.

  „Cand am vrut sa devin scriitor, nu mi-a dat prin cap sa scriu despre mine, mai ales dupa ce am fost atat de mult timp (si in atatea chipuri in care atat de rar ma regasesc)... Mihaela Radulescu.

  Am vrut pur si simplu sa nascocesc povesti, sa deschid subiecte banale, dar sa le dau stralucirea din ochii cititorului care se regaseste in ele. Nu m-am dus nici la capatul lumii, nici la marginea intelesurilor pentru a scrie, ci am preferat calea simplitatii.

  Imi place sa scriu despre iubire, pentru ca e tema oricarui suflet frumos. Imi place sa pun in incurcatura cititorul cu apucaturile indraznete ale personajelor mele, pentru ca astfel il fac sa viseze.

  Cred enorm in capacitatea de a visa, mai ales cand viata inca nu ti-a dat tot ce i-ai cerut. Lumea despre care scriu este lumea in care ma simt cea mai libera fiinta si primesc in ea pe oricine are fiori de arcuit si dorinte de incarcat.“ - Mihaela Radulescu

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos