Produsul a fost adaugat in cos
  Anii de gradinita. Sapte pasi simpli pentru a reusi in educarea copiilor in vremea fanteziei (2-6 ani)

  49.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Parenting ISBN: 978-606-40-0791-9 Limba: Romana Autor: Hedvig Montgomery Editura: Trei Coperta: Brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 232 Format: Fizic

  Descriere

  Anii de grădiniță reprezintă o tranziție incredibilă de la micuța familie la marea comunitate. Sunt anii fanteziei și ai dorinței de a explora, ai marelui "Nu" de la doi-trei ani și ai nevoii de a testa limitele adulților. În a treia parte din seria Parentingul magic, psihoterapeuta de familie Hedvig Montgomery își propune să răspundă la cele mai stringente întrebări ale părinților care au copii cu vârste între 2 și 5 ani: Cât de important este pentru copil să-și facă prieteni și să socializeze? Cât de periculoase sunt certurile între frați? Cum gestionăm timpul petrecut la televizor și cum pot să-l fac pe copil să încerce noi feluri ce mâncare?

  Răspunsurile autoarei încurajează părinții să ofere, mai întâi de toate, un cadru definit de siguranță, empatie și libertate de dezvoltare: "Tot ceea ce trebuie să știe un copil despre viață se sădește în acești ani. Lăsați sămânța să încolțească și să devină ceva care va face această lume mai bună. Prin joc și fantezie copilul va învăța să stea împreună cu ceilalți, să respecte regulile și va observa că, atunci când face ce trebuie, poate să ajungă până în Borneo chiar și cu o bărcuță".

  Hedvig Montgomery, psihoterapeut de familie cu peste două decenii de experiență clinică, este autoarea seriei Parentingul magic și ține seminarii de educație parentală în cadrul organizației Famlab. Editura Trei a publicat deja primele două cărți din serie, considerată noua biblie de parenting din țările nordice.


  Cartea oferă un ghid solid pentru părinții cu copii de grădiniță. Totul, într-un limbaj curgător și foarte bine structurat.
  - Aftenposten

  Această carte ar merita să fie citită de orice persoană intră în contact cu copiii. Căci toți trebuie să-și dea seama cât rău pot să facă pedepsele, măsurile exagerate și reducerea la tăcere a celor mici. Dacă vom învăța alte căi de a impune limite, copiii se vor simți mult mai bine.
  - Rainer Bergersen, director de grădiniță din regiunea Rana (Norvegia)

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos